Billig sommerferie: Sådan planlægger du en billig sommerferie

Det kan være en dyr fornøjelse at tage på sommerferie, men der findes heldigvis mange billigere alternativer til en dyr sommerferie i udlandet. Den danske sommer indbyder til mange hyggelige stunder, og der er massere af muligheder for at få en god og billig sommerferie.

Book et shelter

Et godt og billigt alternativ til sommerferien, er at booke et shelter. Der findes rigtig mange gode sheltere rundt omkring i hele Danmark, og flere og flere danskere, har fået øjnene op for udendørslivet. Hvis du ikke har prøvet at overnatte i et shelter før, kan dette klart anbefales.

Med en shelter ferie er der dømt massere af hygge for hele familien, med bål og overnatning i den flotte natur. Husk også at undersøge det område, du planlægger at booke dit shelter i. Det kan være der ligger en lækker sø eller strand, med mulighed for at bade eller fiske.

Sov hos familie eller venner

En anden mulighed for at spare penge på sommerferien, er ved at sove hos familie eller venner. Det kan hurtigt gå hen og blive en dyr ferie, hvis du vælger at overnatte på hotel – så det er helt klart værd at undersøge dine overnatningsmuligheder hos familie og venner.

Måske du kender nogen, der har en stor have, hvor I kan slå et telt op og overnatte i hele familien. Det kan også være at du kender nogen, som du kan bytte bolig med i et par dage – det er bare med at kontakte familie og venner, og høre om dine muligheder.

Lej boligen ud på Airbnb imens I er afsted

Flere mennesker vælger også at leje deres bolig ud på Airbnb, imens de er afsted på ferie. Dette er en fantastisk måde at få råd til sommerferien på, da de udgifter I måtte bruge på overnatning, tjener sig ind ved at leje boligen ud, til andre ferieglade gæster.

Airbnb er blevet ganske populært, over de sidste par år, og rigtig mange turister gør brug af netop denne form for overnatningsmulighed, når de skal på ferie. Det burde derfor ikke være noget problem at få lejet boligen ud, således at du kan spare penge – og selv komme afsted på ferie.

Så hvad enten du vælger at booke et shelter, overnatte hos venner og familie, eller benytte dig af Airbnb, kan du sagtens få en god og prisvenlig, sommerferie for hele familien.