Få den ægte café-følelse hjem til dig

Hvis du er en af de mange, der elsker en god espresso eller latte på en café? Så kan du vel dårligt forestille dig noget bedre, end at kunne hente en kop perfekt brygget, dampende varm espresso ude i dit eget køkken. Du behøver ikke være en erfaren barista for at give dig i kast med at brygge Latte Macchiato eller en af de mange andre lækre mælkedrikke, du ser på menukortet i caféerne, hvis du vælger en Siemens espressomaskine.

Det er en indviklet proces at brygge espresso eller mælkedrikke – dine kaffebønner skal males korrekt, vandet skal have den rigtige temperatur og tryk, mens mælken skal skummes – men det eneste, du skal gøre, er at trykke på en knap. Den fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens klarer alle kaffebrygningens processer for dig lige fra maling af bønnerne til den færdige kaffe – med eller uden mælk. Så bliver det da ikke nemmere.

Det eneste, der kan ødelægge din kaffeoplevelse, er dårlige kaffebønner. 3 måneder efter kaffebønnerne er blevet ristet, begynder de at være kedelige og smagløse, og det kan selv den bedste barista ikke bruge til at brygge en aromatisk og smagfuld kop kaffe.

Men hvem laver så de bedste espressobønner? Det helt korte svar er italienerne. De har en lang tradition for kaffe og espresso (de har bogstaveligt talt opfundet espresso), så det er et godt sted at lede. Lavazza espresso bønner er ristet perfekt til at brygge en ægte espresso, som du ville få den i Italien.

Er du en rigtig kaffe-entusiast, der kun vil have det bedste, skal du kigge på en Siemens EQ 9 espressomaskine. Det er virkelig toppen af poppen indenfor fuldautomatiske espressomaskiner! Den har et bredt udvalg af kaffe- og mælkedrikke, hvor du kan justere brygningen efter din smag – og du kan gøre det via en app, så du kan bestille din kaffe fra sofaen. Det eneste, maskinen ikke kan gøre, er at servere kaffen for dig.