Bliv glad for dit udseende igen

Usikkerhed er desværre en stor del af livet – både på egne evner, men så sandelig også på sit udseende. Mange går derfor rundt i poset tøj, gemmer smilet væk og sætter håret op i en hestehale for at prøve at skjule de ting, man bare ikke kan lide ved sig selv. Sådan skal det dog ikke være. Vi har derfor her samlet nogle tips til dig, der ikke er tilfreds med, hvordan du ser ud. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde din indre selvglæde frem igen.

Fiks dit smil

Mange går og gemmer smilet væk, fordi de simpelthen er flove over det. Måske er de flove over at deres tænder er gule eller skæve – eller måske mangler der simpelthen en tand? Der er dog absolut ingen grund til at gå rundt og gemme på smilet, når en tur til tandlægen kan fikse de fleste problemer. Hvis du har gule tænder, vil vi anbefale, at du tager forbi tandlægen til en tandblegning. Den er generelt meget effektiv og giver resultater næsten med det samme. Hvis du i stedet døjer med skæve tænder, kan du i dag få en usynlig bøjle, som langsomt retter op på dine tænder. Du skal altså ikke leve med de såkaldte togskinner længere. Hvis du i stedet mangler en tand, kan du få lavet en tandbro, som smelter sammen med dine andre tænder. Så har du pludselig intet mellemrum mere. Vi anbefaler, at du tager en snak med denne tandlæge i Odense om dine muligheder. Tandbehandlinger er naturligvis ikke gratis, men det er alle pengene værd, hvis det betyder, at du kan finde smilet frem igen – og i mange tilfælde kan du også få tilskud til diverse behandlinger ved tandlægen, hvis du f.eks. er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Prøv en ny frisure

Langt de færreste er født med det perfekte hår, som altid sidder som det skal. Mange ønsker faktisk præcis det modsatte af, hvad de er født med. Hvis man f.eks. er født med helt glat og fladt hår, så ønsker man f.eks. voluminøst hår og måske krøller og omvendt. Heldigvis behøver man dog ikke leve med det hår, man er født med, hvis man ikke kan lide det. En tur til frisøren kan rette op på både farve, form og frisure – og du kan faktisk få en fed frisure, der både passer til din personlige stil og din ansigtsform. Vi anbefaler, at du tager en snak med denne frisør i Kolding om dine ønsker og behov, så I sammen kan finde frem til den frisure, farve og form, som passer bedst til dig – og så kan du også her få en masse tips til, hvordan du holder dit hår smukt og sundt året rundt, så du aldrig skal gå rundt og være ked af dine lokker igen.

Klæd dig efter din kropstype

Grunden til, at du er utilfreds med din krop, kan sagtens bunde i, at du går i alt det forkerte tøj. Tøjet har nemlig stor indflydelse på, hvordan vi ser ud – og det er derfor meget vigtigt at være klar over, hvilket tøj, der fremhæver ens fordele og hvilket tøj, der nærmere fremhæver alle de ting, vi hellere vil skjule. Det er altså ikke en løsning blot at gemme sig væk i poset tøj. I første omgang vil vi derfor råde dig til at finde ud af, hvilken kropstype passer bedst til dine proportioner – og når du kender den, kan du ved en hurtig søgning på nettet finde ud af, hvilket tøj, der passer godt til din form og hvilket tøj, du helst skal undgå. Det kan godt betyde, at du skal ud og shoppe efter nyt tøj, men du vil hurtigt se, at det er alle pengene værd, når du pludselig føler dig smuk i din egen krop igen.