En forsvarsadvokat kan få dig hjem til familien

Sidder du fængslet, er dit største ønske sandsynligvis at komme hjem til familien. Har du et stort ønske om dette, kan en forsvarer hjælpe dig. Vedkommende vil kunne hjælpe dig med at blive prøveløsladt, såfremt du har afsonet to tredjedele af den idømte straf.

Inden du allierer dig med en advokat, skal du sende en ansøgning til Kriminalforsorgen, hvori du beder om prøveløsladelse. Såfremt det bliver afvist, kan du anke afgørelsen til Direktoratet for Kriminalforsorgen. Gives der igen afslag, kan det ankes til domstolene.

Allier dig med en advokat til domstolsprøvelsen

Er det endt med, at din sag skal for en domstol, bør du ikke forsøge at navigere i dette på egen hånd. Derimod skal du alliere dig med en dygtig forsvarer, der kan hjælpe dig. Ved at gøre dette, øger du nemlig dine chancer for, at sagen ender med at falde ud til din fordel.

Der kan være mange årsager til, at du har fået afslag ad to omgange, hvorfor det kan vise sig at blive vanskeligt at blive prøveløsladt. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal give op, men det betyder, at du er nødt til at alliere dig med nogen, der har juridisk ekspertise og erfaring.

Vælg din advokat med omhu

Når du skal vælge din advokat, skal det ske med omhu. Det er vigtigt, at du finder en forsvarer, der har stor erfaring med denne type sager. Kan en forsvarer bevise, at han eller hun tidligere har ført lignende sager med succes, er det derfor et stort plus.

Eksempelvis kan du henvende dig til www.Forsvareren.dk, der har flere advokater i folden, som har stor erfaring med disse sager. Ved at alliere dig med en sådan advokat, får du bedre forudsætninger for succes, og dermed at kunne vende hjem til din familie igen.

Skal man selv betale for det?

Ender det med en domstolsprøvelse af sagen, vil du som udgangspunkt være stillet som om, at du er blevet meddelt fri proces. Det betyder, at der ikke er nogen egenbetaling forbundet med det. Hyrer du en forsvarer til sagen, er det derfor ikke noget, du skal betale for.

Dette gør sig gældende i alle instanser, hvorfor der ingen egenbetaling vil være, uanset om sagen slutter i byretten eller Højesteret. Det faktum, at der ikke er nogen egenbetaling, understreger naturligvis, at du ikke bør undlade at alliere dig med en dygtig og erfaren forsvarer.