Ny baby giver nye bekymringer

Er der kommet et nyt skud på stammen? Stort tillykke. Det er altid noget kæmpestort at blive forældre, og med en ny baby fører nye idéer og bekymringer for, om man nu klarer forældretesten. Der er selvfølgelig ikke kun en test, men mange forskellige, som kommer hen ad vejen, og helt indtil ungen forlader reden. Det er der ikke nogen grund til at tænke på endnu. Lad os i stedet tænke på nu og her, og hvordan vi gør det lettere for alle involverede.

Vuggevise og massage

Det kan lyde som en strategiplan for et firma, og sådan kan det nogle gange føles at køre et familieliv. Det er vigtigt at drøfte, hvad man har af tanker og holdninger til, hvordan tingene skal gøres. Leder I for eksempel efter et andet alternativ til den vugge, I har stående på soveværelset? Det kan være godt med lidt variation for baby, og her er en slyngevugge et oplagt valg. Den omfavner og vugger barnet, så det næsten føles, som at være i mors mave igen. Imens, kan I som forældre, tage jer en tiltrængt slapper og nyde synet af den lille, gyngende vugge i hjørnet. Hvis I gerne vil være rigtig gode ved jer selv, kunne det være, man skulle investere i en massagestol.

Investering

Det kan lyde lidt voldsomt, men faktisk er der meget fornuft i et sådant køb. En massagestol er oplagt for dig, som har en travl hverdag, hvor du knap nok har tid til at sætte dig ned. Når man så endelig hviler, vil man også gerne have noget ud af det, og det kan du i den grad få her. Alternativet ville være, at betale for en massør af og til, og det bliver også mange penge i længden. Med en privat massør derhjemme, skal du betale et engangsbeløb, og så står den klar, når kroppen skriger på hjælp.