1 års fødselsdag for din lille guldklump

Bliver din lille guldklump 1 år lige om lidt? De vokser bare så hurtigt. Man føler jo næsten, at de lige er kommet til verden, og nu er de allerede snart 1 år gammel. Men den første fødselsdag er selvfølgelig noget helt specielt. Derfor skal det også fejres med manér, at de allerede er nået dertil.

Hvad skal du så have købt ind til den første af mange fødselsdage? Det kommer jo sådan set helt an på, hvor stor en fest, du vil holde – eller hvor meget du vil gøre ud af den.

Balloner er nok en god start. Hvor mange og hvilke farver er helt op til dig. Jo flere balloner jo bedre, vil mange nok sige, men det er helt op til dig. Køber du en del balloner, kan du vælge at købe forskellige balloner – forskellige farver og udtryk – da dette giver en masse spil i din pynt til festen.

Bannere kan også være en god ide. Klassiske bannere, fødselsdagsbannere, bannere med kvaster – der findes mange forskellige, og du kan mikse og matche dem, som du har lyst. Nu hvor det er en 1-års fødselsdag, som jo er helt specielt, så kunne det være rigtig fint at have et fødselsdagsbanner, hvor der står ”1 år” eller lignende på.

Fødselsdagskagen er også ret så vigtig – og fødselsdagslyset! Du bestemmer selv, om du vil have et klassisk fødselsdagslys på eller du vil have et lys formet som et 1-tal. Begge dele ser super fine ud i midten af dit barns første fødselsdagskage.

Vi kunne også begynde at nævne diverse former for bordpynt, som sugerør, konfetti, servietter, serpentiner og meget, meget mere. Det begynder måske at virke lidt uoverskueligt at skulle finde alt dette, men all4party.dk har løsningen til dig. På deres hjemmeside kan du købe ”1 års fødselsdags festpakker”, hvor du får mange af de ovennævnte ting med i pakken. Så kan du altid spæde til, hvis du vil have flere balloner, eller I kommer til at mangle tallerkener eller lignende. Med en festpakke bliver det lidt mere overskueligt at finde alt, hvad du skal bruge til dit barns første fødselsdag.