Bæredygtige og økologiske produkter til børn

Bæredygtige og økologiske produkter til børn

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af Cam Cam Copenhagen. Cam Cam Copenhagen laver bæredygtige og økologiske produkter til børn. Deres produkter er fri for farlige kemikalier og i høj kvalitet. I Cam Cam Copenhagen er både produktets design og kvalitet tænkt meget over. Det kan bl.a. ses i deres sengetøj som er i 100% økologisk bomuld.

Cam Cam Copenhagen har en bæredygtig tankegang, hvilket også kan ses i deres design og håndværk. Cam Cam Copenhagen er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder at de bl.a. har fokus på økologi og bæredygtighed. Du som kunde kan være sikker på at modtage produkter i høj kvalitet samt lang levetid. 


Stort udvalg af Cam Cam Copenhagen 

Cam Cam Copenhagen mest populære produkter er bl.a. deres sengetøj. Sengetøjet kommer i forskellige farver og med forskellige mønstre. Sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld. Ud over babyudstyr sælger de også møbler, deres møbler er super fine og enkle og vil passe perfekt ind i børneværelset. En puslepude er også et must-have, hos Cam Cam Copenhagen finder du en puslepude, som dit barn med sikkerhed vil elske at ligge på.

  • Sengetøj: Cam Cam Copenhagen har et stort udvalg af sengetøj. Sengetøjet kommer i de fineste farver med flotte mønstre. Mønstrene på sengetøjet har inspiration fra naturen og det enkelte. Sengetøjet har et meget rent og enkelt look og så er det lavet i 100% økologisk bomuld.

  • Kommode: Udover babyudstyr laver Cam Cam Copenhagen også møbler. Møblerne er elegante og passer perfekt ind på børneværelset. De vil være super søde ved siden af puslebordet, her kunne den lille kommode være fyldt med håndklæder eller rent tøj. Den lille kommode er lyseblå og dens låger er lavet af glas.

  • Puslepude: En puslepude er et must-have når babyen skal skiftes. Det er vigtigt med en ordentlig puslepude, som sikre at barnet kan ligger godt og behageligt. Cam Cam Copenhagens puslepuder er super fine og har et fint mønster ligesom sengetøjet. Puslepuden er lavet af koldpresset skum og stoffet kan nemt tages af og blive vasket. Stoffet er vandafvisende.

 

Bæredygtig tankegang hos Cam Cam Copenhagen.

Cam Cam Copenhagen bruger 100% økologisk bomuld i alle deres tekstilprodukter og alle deres møbler er produceret i europa af bæredygtigt FSC-certificeret træ og børnesikret VOC- frit maling.

Cam Cam Copenhagen er, som en af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS sætter fokus på økologi, bæredygtighed, social ansvar og fabriksarbejdernes forhold. Når du som kunder køber fra Cam Cam Copenhagen, kan du være sikker på at alle dine bomuldstekstiler er produceret ordentligt hele vejen igennem værdikæden.

Deres produkter er designet og produceret sådan, at de kan holde i lang tid. Produkternes design er tidløse og enkle, hvilket sikre, at de ikke kan gå af mode og vil passe ind i mange forskellige hjem. Deres produkter er lavet i høj kvalitet som sikre at produkterne kan bruges mange gange og måske enten gå videre i arv eller sælges videre.