3 tips til at få dine børns tøj til at holde længere

Hvis du har børn, ved du, at børnetøj hurtigt bliver slidt op eller bliver for småt. Det bliver rigtig dyrt i længden, fordi du hele tiden skal købe nyt. Desuden er det ikke ret bæredygtigt, hvis du hele tiden skal smide ud og købe nyt. Heldigvis findes der nogle forskellige tips, som gør, at dine børns tøj holder lidt længere.

Vask dine børns tøj ordentligt

Når du skal forsøge at få dine børns tøj til at holde længere, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du vasker det. Du bør altid kigge på tøjets vaskemærker for at få en idé om, hvordan du vasker det bedst muligt. Ellers er det en god huskeregel, at du skal vaske tøjet på så få grader som muligt. Desuden er det altid godt at lufttørre det fremfor at komme det i en tørretumbler.

Køb tøj af høj kvalitet

Du kan købe tøj i mange forskellige kvaliteter. Som regel er det sådan, at tøj holder længere, når det er af god kvalitet. Det vil også sige, at det ikke lige så let går i stykker. Nogle gange er det dog svært at finde frem til det tøj, der rent faktisk er af god kvalitet. Selvom man skulle tro, at kvalitet hænger sammen med pris, er det ikke altid sådan, når det gælder børnetøj.

Hvis du leder online, kan du rigtig mange forskellige webshops, der sælger børnetøj af god kvalitet såsom luxkidz.dk. De forhandler både børnetøj og bibs sutter.

Reparer selv ødelagt tøj

Hvis du er bare en smule kreativ, kan du med en symaskine fikse rigtig meget af dine børns tøj. Der er ingen grund til at smide et par bukser ud med huller i, hvis du nemt kan sy dem sammen igen. Det er en måde at få tøj til at holde lidt længere på.