Giv en personlig dåbsgave

Mange går med tanken omkring hvad den perfekte dåbsgave er, og den har Little Happy netop fundet til dig. Med denne plakat får barnet og ikke mindst forældrene sit helt eget minde. Den personlige plakat er et perfekt minde for den dag den lille guldklump kom til verden. Det er en dag forældre aldrig vil glemme, da det var første gang de stod med deres højt elskede barn i deres arme.

Ved fødselsplakaten kan barnet få sit navn, fødselsdato, vægt og ikke mindst barnets længde. Man finder ikke et produkt, der er mere personligt end denne unikke og moderne plakat.

Plakaten vil passe især godt ind i det moderne hjem, og kan både hænges i køkkenet, stuen eller hvad med børneværelset? Plakaten vil passe ind overalt pga. enkeltheden og det fine design. Plakaten er blevet særligt populær for børnefamilier i det danske hjem. Den vil i den grad pifte husets indretning med personlighed og ikke mindst en god harmoni. Plakaten vil uden tvivl bringe et smil på læben hos forældrene, og ikke mindst give stor glæde i huset. 

Personlig gave der skaber minder

Med denne personlige gave vil der vækkes minder frem til hver en tid. Alle forældre kender følelsen af, at tiden går hurtigt, og dermed bliver deres lille guldklump hurtigt stor. Med plakaten kan forældre altid have muligheden for at gå derhen og mindes om den første gang de så deres største kærlighed, nemlig deres barn. Den dag vil forældre aldrig glemme, og alle forældre ønsker at huske hver en detalje af det skønne øjeblik, hvor de holdte deres barn i armene og så deres barn ind i øjnene for første gang.

Forældre vil altid være stolte er deres børn dermed er der ikke noget forældre ønsker mere end at vise dem frem, for at påskønne dem. Derfor er plakaten perfekt, så forældre med stolthed kan vise deres vidundere frem til alle gæsterne. Plakaten viser forældrenes skønne barn frem på en stilfuld og ikke mindst moderne facon. Plakaten vil ikke tage opmærksomheden fra resten af indretningen i huset, pga. plakatens enkelthed på en stilfuld måde.

  • Plakaten fås i A3 størrelse
  • Plakaten er printet på plakatpapir
  • Plakaten fås i forskellige og milde farver, der passer perfekt til indretningen i alle hjem

Skaber personlig indretning

Med fødsel plakaten får du mulighed for at skabe den bedste indretning, enten på børneværelset, køkkenet eller evt. i soveværelset. Plakaten vil med garanti passe ind i de fleste rum i huset. Lige meget hvilken farve du vælger plakaten i, vil den med garanti passe til indretningen. Hvis man har to børn, og dermed to plakater, så kan man altid hænge dem over hinanden, og evt. have noget belysning ved dem, som LED lys. Plakaten vil sætte et personligt præg i dit hjem, og skabe en masse god harmoni. Når fødsel plakaten er en del af indretningen i huset, så falder man hurtigt i snak om de gamle minder, som nemt giver et smil hver gang forældre går forbi plakaten i huset. Plakaten vil fortælle en glad historie i dit hjem og den er med til at fortælle hvem du er, og sætte et personligt indtryk i din indretning.