Du fylder 18 år, men hvad skal du bruge

Du er nået de 18 år og har planlagt den perfekte fest, hvor familie eller venner kommer og fejre dig og hvor dagens opmærksomhed udelukkende kommer til at lægge på fødselaren – det er nemlig dig. Men hvad har du brug for til sådan en fest? Det er jo ikke bare at hente ballonerne fra lillebrors fødselsdag, eller genbruge de servietter, som også var fremme over julen.

Hos CTIparty får du et indblik i de ressourcer som kan blive nyttige til en god fødselsdagsfest, og så endda til en ude mærket pris.

Pynt og dekorative udsmykninger.

Det skal ikke være for meget, for vi kan vist godt konkludere at oprydningen dagen efter, ikke bliver halvt så sjov som det nu var aftenen forinden. Samtidigt må det ikke være for lidt – der skal jo være gang i den, og så må det gerne være hyggeligt og have en op pyntning oplagt til fødselsdagen.

CTIparty tilbyder fødselsdagsflag til både udendørs og indendørs, det samme gælder hvide vimpler, hvis eneste formål er at hænge rundt omkring og se yndige ud. Du kan også få balloner i diverse former og farver, såvel som at du kan få de berygtede balloner, der er formet som tal. Sådan kan du nemt samle et 1 tal og et 8 tal, og pludseligt har du en ballonsamling der indikerer dagens vigtige begivenhed. Disse balloner fås i bl.a. holografisk udsmykning, og i pink.

Du kan få serpentiner – hvis du har holdt nytårsaften en gang eller 18, så ved du nok godt hvordan de fungere og hvilken glæde de kan bringe – både til dig og dine venner, men også bare til lokalet.

Er du mere elegant, kan du få en pakke med 100 smukke, røde rosenblade. Nok er de ikke ægte, men den silke som de består af, giver dem et ganske ægte look – og samtidigt er de det blødeste, at røre ved.

Det praktiske udstyr

Så er der borddækningen, og her kommer et behov for at have det rette udstyr – det skal jo passe til festens tema, samtidigt med at det ser godt ud og repræsentere aftenens tydelige begivenhed: din 18-års fødselsdag. Hus CTIparty kan du få sugerør i forskellige kombinationer og former, nogle med fald på og andre mere farverige end bare hvidt og rødt. Det samme gælder et stort udvalg af servietter, til at pynte på bordet, men også have den geniale effekt at kunne medvirke til rengøringen, senere.

Du kan få stearinlys til maden, eller hvad der nu skulle kræve brug af en sådan genstand – disse kan både være normale aflange, med enten flag eller i forskellige sjove farver. Til gengæld er der også mulighed for at få et fint nummer 18 på en kage eller boller, sådan så selv maden afspejler hvad dagens fejring bygger på.

Sidst, absolut ikke mindst – flag! Små og store, indendørs eller udendørs. CTIparty har det hele, så tag et smut forbi for at se det brede udvalg. Det kunne være de kunne inspirere din fødselsdag, lidt mere.