Solitaire ring – ringen du giver, når du frier

ole-lynggard-solitarie-ring

Det er vores påstand, at udtrykket er noget man primært bruger i København. Vi kan dog ikke garantere, at det forholder sig sådan. I et frieri er der jo egentlig to ja’er på spil. Et ”ja” til dig og et til din solitaire forlovelsesring.

De sædvanlige spørgsmål

Det første ”ja” er uden tvivl det vigtigste, men den rette forlovelsesring spiller bestemt også en vigtig rolle i det succesfulde frieri. Hvordan sporer du dig ind på hendes smag? Er der bestemte regler for forlovelsesringe? Og det let akavet spørgsmål: Hvad er prislejet på sådan en ring?  Skal du afsætte en månedsløn, hvis du skal fri til hende som en gentleman?

Hvad skal man huske, når man frier

Som tradition, anses det for god stil at spørge din kommende svigerfar om du må tage hans barns hånd i ægteskab – dette burde ikke være noget problem – og er mere en gammel tradition som mange fædre godt kan lide.

Overrask hende

Overraskelsesmomentet i et frieri, er en rigtig stor del af det. Så hold det for dig selv, og fortæl det kun til de personer som du absolut ikke kan komme udenom at fortælle det til. I perioden, hvor tankerne florerer om, hvordan man frier og søgningen efter forlovelsesringe på internettet er i fuld gang, er det super vigtigt, at du husker at gøre det på en måde, så din kæreste ikke kan få nys om det. Hvis for eksempel din kæreste lige skal tjekke en opskrift på nettet på din telefon og hun åbner en side, der handler om forlovelsesringe eller frieri.. Det kunne også være en korrespondance på sms, mail, Messenger eller Instagram, hvor vi har skrevet sammen, og måske endda er i gang med at designe din ring med 3D skitser etc.. Husk at lukke siderne ned – husk at gemme/slette korrespondancer med mig – husk at slette eventuelle billeder, du har gemt på din telefon som kunne afsløre overraskelsen!